Onze acceptanten weten precies wat uw klant nodig heeft.

Ervaar de voordelen van outsourcing

Aanbieders die kiezen voor MO.servicing krijgen toegang tot een team met professionele en kundige acceptanten. U kunt vertrouwen op onze slim ingeregelde processen die ook tijdens drukke periodes ervoor zorgen dat de aanvragen snel en efficiënt worden afgehandeld. In de huidige tijd is het voor ons vanzelfsprekend dat wij alleen werken met volledig digitaal aangeleverde dossiers.

De manier waarop onze acceptanten met de aanvrager communiceren heeft direct invloed op uw organisatie. Wij investeren daarom in een snelle verwerkingstijd en hebben een First Time Right-score van +90%. En dat straalt positief af op uw business.

Vergroot uw distributiekracht

Een ander voordeel van MO.servicing is dat aanbieders direct profiteren van de verschillende formules en organisaties die gebruik maken van MO.servicing. Dit zorgt dat de distributiekracht van uw organisatie direct toeneemt.

En introduceert u een nieuw product? Wij hebben ruime ervaring met het ondersteunen van marktintroducties richting de financieel adviseurs die onder meer bij onze zusterorganisaties zijn aangesloten.

Van alle markten thuis

Wij zijn ons ervan bewust dat de financiële wereld in beweging blijft en dat er continu nieuwe hypotheekproducten bijkomen. Onze acceptanten beschikken altijd over de laatste kennis en passen die direct toe in hun werkzaamheden. Zo kunnen wij altijd het volledige of een deel van het proces van aanvraag tot acceptatie uit handen nemen. Ook als het gaat om een buy-to-let hypotheek, een ondernemershypotheek of om een privé hypotheek.

En staat uw organisatie op het punt om te kiezen voor het securitiseren van hypotheken? Wij werken dan actief mee aan de audit waarbij gekeken wordt hoe de portefeuille tot stand is gekomen.

Wij werken voor de volgende geldverstrekkers

Wij werken voor de volgende geldverstrekkers

Wij werken voor de volgende geldverstrekkers