Update 2: Technische storing in Quion

02-04-2024

De technische storing lijkt opgelost te zijn. Tijdens de Paasdagen is er keihard gewerkt om de performance én werking weer op normaal niveau te krijgen. Dat is gelukt! Er wordt nu hard gewerkt aan het wegwerken van alle taken die als gevolg van de storing niet goed verwerkt konden worden. Wij blijven de situatie nauwlettend volgen. Als er aanleiding is om jullie te informeren zullen we dat direct doen.

Update: Technische storing in Quion

29-03-2024

Wij ondervinden momenteel nog steeds hinder van een technische storing in het systeem van Quion bij dossiers, die voor finaal akkoord naar de geldverstrekker worden doorgezet. Er is beweging in de verwerking, maar de kans op enige vertraging blijft vooralsnog aanwezig. Zodra wij meer duidelijkheid hebben over het oplossen van de storing, brengen wij je zo snel mogelijk op de hoogte.

Technische storing in Quion

28-03-2024

Wij ondervinden op dit moment hinder van een technische storing in het systeem van Quion bij dossiers, die voor finaal akkoord naar de geldverstrekker worden doorgezet. Zodra wij meer duidelijkheid hebben over het oplossen van de storing, brengen wij je zo snel mogelijk op de hoogte.