maart 12, 2024

Amersfoort, 12 maart 2024 – De Moneyou Hypotheek is nu ook beschikbaar voor alle kantoren die aangesloten zijn bij serviceprovider Huismerk of Basic Serviceproviding. Moneyou heeft MO.servicing een volmacht gegeven voor het beoordelen en offreren van de Moneyou Hypotheek.

Met deze uitbreiding is de Moneyou Hypotheek nu nog breder beschikbaar. Naast de meeste franchiseorganisaties is de Moneyou Hypotheek nu bij 2 serviceproviders te verkrijgen.

Edwin Janssen, Manager relatiemanagement bij Moneyou: “We zijn heel blij met deze toevoeging. Net als Moneyou streven Huismerk, Basic Serviceproviding én MO.servicing naar een voorspelbaar en vlot hypotheekproces. Samen met hen kunnen wij het intermediair nog beter bedienen en de klantbeleving optimaliseren.”

Het 1e akkoord door MO.servicing

Via Huismerk of Basic Serviceproviding komt een Moneyou hypotheekaanvraag binnen bij MO.servicing, dat een 1e akkoord kan geven.

Daniel Nieuwenhuizen, manager marketing en sales van Romeo Financiële Diensten: “We zijn er trots op dat Moneyou met deze stap de kwaliteit van MO.servicing bevestigt én tegelijkertijd de kwaliteit van ons distributiekanaal met de merken Huismerk en Basic Serviceproviding waardeert.”

De Moneyou Hypotheek

De Moneyou Hypotheek is een overzichtelijke, scherp geprijsde, no-nonsense hypotheek, die adviseurs nog meer keuze biedt voor zowel starters als doorstromers met een eenvoudige financieringsvraag. De Moneyou Hypotheek is beschikbaar via de franchiseketens De Hypotheker, De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek, Hypokeur, Van Bruggen Adviesgroep en Hypotheek Visie, en via serviceprovider VCN Hypotheek Service en MO.servicing.